Mijn reis naar happiness (W18)

Week 18

Inzicht

Deze week was eerlijk gezegd helemaal niet leuk. Ik voelde me heel de week erg onrustig en ongelukkig. Ik was doodmoe en ik genoot eventjes niet van alles waar ik normaal wel van kan genieten. Het is de psychische marteling die ik wel vaker moet ervaren. Het is niet leuk om helemaal niet oké in je vel te voelen. Het was afgelopen week een neerwaartse spiraal die eindigde in twee dagen lang een ongelooflijke migraine. Vrijdag ben ik dus niet gaan werken. Deze keer duurde het een weekje voordat ik me weer enigszins normaal voelde. Soms duurt het langer, soms korter… deze keer wil ik er echter iets van leren. Ik ben dus gaan nadenken over waarom ik me mogelijk zo ellendig voelde. Deze week viel mijn gehele structuur weg, omdat boefje een weekje bij zijn papa logeerde. Ik begon slechter te eten – lees afhaal wok & kant-en-klare pasta – en ik hield me totaal niet aan het slaapritme wat ik normaal gesproken heb. Ik ging soms heel laat eten en ik nam niet genoeg eten mee naar mijn werk, omdat ik steeds te laat wakker werd en daardoor dus moest haasten. Ik zorgde gewoon niet goed voor mezelf. Ik heb ADHD en ik weet al langer dan vandaag dat structuur voor mij extra belangrijk is. Als boefje weer eens bij papa gaat logeren voor langere tijd, dan zorg ik dat ik deze keer wel lief voor mezelf ben.

Eten bij een vriendinnetje

Zoals hierboven al besproken had ik mijn week totaal niet. Het lukte me dus niet om optimaal te genieten van dit avondje met mijn vriendin Francy. Ik was zo onwijs moe dat ik heel vroeg er al naar snakte om naar huis te gaan. We hebben gelukkig wel enigszins kunnen bijkletsen en we hebben ook flink wat gelachen. Deze avond aten Nasi wat niet mijn lievelingsgerecht is, maar op deze avond kreeg ik in ieder geval wat vitamientjes binnen. 😉

Negende rijles

Oververmoeid rijlessen is meestal niet heel erg handig. Ik had last van een barstende hoofdpijn en een vervelend trillend oog. Ik reed in het begin best agressief, want blijkbaar was ik eventjes vergeten waar de rem ook alweer zit. Ik gebruikte de rem amper, haha! Het was geen perfecte rit, maar ook niet héél slecht. Ik werd tijdens het rijden een keertje wat rustiger. Deze keer werkte het rijden therapeutisch in plaats van stressgevend. Het gekke is dat ik me moeizaam kan herinneren wat ik ook alweer heb gedaan. Ik weet wel dat ik een paar keer ben stilgevallen en dat ik een stopopdracht moest doen. Ik weet nu ook waarom onvoorspelbare chauffeurs ongelooflijk irritant zijn. Er reed een auto voor me waarbij het leek alsof de chauffeur dronken was. De auto reed snel en dan weer langzaam, weer wat sneller en stond opeens stil. Niet fijn om achter zo’n auto te rijden. Aankomende week heb ik een keertje geen rijles, omdat de rij-instructeur zijn agenda al iets te vol had ingepland. De week hierna heb ik twee rijlessen in de week, zodat ik wel op planning blijf lopen. Een weekje vakantie van rijlessen klinkt overigens helemaal niet zo slecht. 😀

Shop till ya drop!

Ik was eigenlijk van plan om naar het centrum van Bergen op Zoom te gaan, maar zoals al vaker vermeld voelde ik me zo shitty dat ik gewoon naar het dorp ben gegaan. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar de Zeeman heeft echt leuke truien hangen! Ik heb voor zowel boefje als mezelf daar een trui weten te scoren. Ik hoop overigens dat het kopen van wintertruien vanaf nu geen noodzaak meer is. Het wordt onderhand weleens tijd dat de lente nu echt eens begint! Bij de Hema heb ik oorbellen gehaald. Hele leuke roze. I love pink!

Wijntjes en hapjes met vrienden

Gisteravond ben ik, samen met een vriend, naar een vriendin gegaan. Ik voelde me inmiddels gelukkig een stukje beter, dus van deze avond kon ik wel genieten. We hebben wijntjes gedronken, hapjes gegeten en flink gekletst. Deze vrienden zijn goud waard voor me! Ik kan bij hen helemaal mezelf zijn en gewoon eerlijk zijn. Dat vind ik belangrijk in een vriendschap.

Spaarrekening

Oh oh, ik heb WEER niet kunnen sparen… hoe gaat het me ooit lukken om een auto te kopen? 😛

Aankomende week

Er staat voor aankomende week het volgende op de planning: GEEN RIJLES :D, bowlen, wandelen, en naar opa en oma. Ik houd me bijna nooit aan deze planning, dus ik ben benieuwd hoe het deze week gaat verlopen. Wat is jouw planning?

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *