Dag 9. Beauty and the Beast

Vandaag best een relaxed dagje gehad. Inmiddels is het al heel wat later dan het gebruikelijke tijdstip om te gaan slapen, maar goed, soms moet dat kunnen. Routine is belangrijk, maar soms moet je er ook van kunnen afwijken. Al is het wel een beetje jammer dat ik morgen vroeg mijn bed uit moet voor de schietles van Damian. Hopelijk valt het opstaan een beetje mee..

Vandaag heb ik vooral gepoetst, met de hond gewandeld en serie gekeken. Er is braderie in het dorp waar ik woon, dus ik ben te voet om boodschappen gegaan. Ik was bang dat iemand mijn parkeerplaats zou inpikken. Het voordeel was dat ik hierdoor langs de boekenkraam liep, waar ik ieder jaar minimaal twee boeken koop. Nu heb ik er dus ook twee gekocht. Hopelijk vind ik snel de tijd om de boeken ook daadwerkelijk te lezen. Ook heb ik vandaag eindelijk Beauty and the Beast gekeken, met chips! Yay. Het was een heerlijke film om naar te kijken. Soms houd ik er stiekem best van om weg te kwijnen bij een te romantische film. Vandaag was zo’n dag dat ik niets liever had gedaan dan deze film kijken.

In de avond hebben Damian en ik zelfgemaakte pizza gegeten en kwam er een vriend langs waar ik lekker mee heb gekletst. Al met al was het vandaag een goede dag. Ik voel me best oké en dat is al heel wat de laatste tijd.

Morgen ga ik in de ochtend met de hond in het bos wandelen, als Damian naar schietles gaat. In de middag heb ik afgesproken met een vriend. Daar heb ik wat minder zin in. Eigenlijk kijk ik er onwijs tegenop, maar heb nu al zo vaak afgezegd dat ik het niet kan maken om het weer af te zeggen. Soms moet je iets voor een ander doen helaas. Hopelijk valt het mee.

Liefde,
Charissa
charissa@dewereldvancharissa.nl

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *