Dag 36. Hello weekend!

Het is vrijdagavond wat voor mij betekent dat het weekend is gestart. Het is herfst maar de verwarming staat inmiddels alweer twee dagen uit. Morgen wordt het 25 graden. Het is midden oktober en alsnog zijn de temperaturen zomers. Wij gaan er morgen maar gewoon een beetje van genieten, al kijk ik stiekem best een beetje uit naar de herfst. Het is leuk geweest met alle warmte voor dit jaar.

Vandaag heb ik gewerkt. Daarna ben ik met Mies een lange wandeling gaan maken door de wijk en het bos hier in de buurt. Ik heb een stamppot klaargemaakt als avondeten. En ik heb de woonkamer gepoetst. Best een productieve dag en avond, al zeg ik het zelf.

Vandaag is mijn stemming neutraal. Ik ben blij dat het weekend is en dat het ook nog eens een rustig weekend lijkt te worden. Eventjes helemaal geen verplichtingen en gewoon lekker rustig aan doen, heerlijk! Morgen ben ik van plan om wat in het huishouden te doen, veel met Mies te wandelen en te gaan Netflixen. Lekker bijtanken van deze toch best wel drukke week. 💛

Positiviteit 🍀🖤

  • Het is vrijdag, dus was het vandaag tijd voor fastfood als lunch. Vandaag koos ik voor kapsalon
  • Gewandeld met Mies door de wijk en in het bos hier in de buurt
  • Italiaanse stamppot met gehaktballetjes gemaakt
  • Woonkamer enigszins opgeruimd en gepoetst

Wat is er vandaag bij jullie goed gegaan/waar je energie uit hebt kunnen halen/waardoor je trots op jezelf kunt zijn? 😊

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *