Dag 35. Wandelclub

Het nadeel van “mensenwerk” is dat mensen soms heel erg gemeen kunnen doen en dat je zelf ook geen robot bent. Woorden kunnen je raken, ook als professional. Laat ik zo’n dag hebben gehad waarbij mensen niet zo lief tegen me zijn geweest en ik het helaas mee naar huis heb genomen. Vandaag voel ik me dus niet zo heel erg goed. Het voelt niet echt als een positieve dag. Hopelijk sluit ik de werkweek morgen positiever af, en zo niet, dan is het gelukkig weekend.

Na het werk ben ik vandaag met een collega en haar hondje gaan wandelen. Het is de laatste keer dat we dit doordeweeks kunnen doen omdat het inmiddels steeds vroeger donker wordt. Het is een beetje eng om in het donker door parken en dergelijke lopen. We gaan dus vanaf nu zaterdagochtend lopen. Aankomende week lassen we even een pauze in, dan gaan we namelijk met collega’s op zondag naar Efteling. Daarna gaat de wandelclub gewoon lekker verder.

Vandaag was ik met mijn gedachten overal en nergens, waardoor ik niet echt kon genieten van het lopen. Ik vermoed dat ik mijn leven op dit moment iets te vol in heb gepland. Ik vergeet soms, dat na alles wat gepland is, mijn koppie ook hard moet werken om alles een plaatsje te geven. Ik ga maar door en door, neem geen rust om met mezelf bezig te zijn en om voor mezelf te zorgen. Ik merk dat ik daardoor aan het einde van de week uitgeblust raak en wat negatiever wordt. In het weekend herstel ik dan iets, om hetzelfde riedeltje weer te halen.

Morgen is het gelukkig een dag waarbij de avond wat rustiger zal zijn. Ik ga uitgebreid koken, met Mies wandelen en een beetje poetsen. Heerlijk, zo’n avond waarbij er eventjes geen sociale activiteiten gepland staan. Just me, my son & my dog. 💛

Positiviteit 🍀🖤

  • Lekker met Mies, mijn collega en haar hond gewandeld in een natuurgebied
  • Heerlijk pizza gegeten op de bank, terwijl ik de geweldige Netflix serie Maniac aan het kijken was
  • Het besef dat morgen de laatste keer is dat ik vroeg moet opstaan deze week

Wat is er vandaag bij jullie goed gegaan/waar je energie uit hebt kunnen halen/waardoor je trots op jezelf kunt zijn? 😊

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *