Dag 33. Relax

Gisteren waren het traantjes, vandaag was Damian ziek. Deze keer had hij geen hoofdpijn, maar was hij onwijs moe en had hij buikpijn. Het is nog geen maand geleden dat hij vanuit school naar huis ging omdat hij last had van een migraine-aanval. Destijds spraken we af dat hij het de eerste vier uur op school moest proberen, om hem wat meer rust te gunnen hoefde hij het van mij vandaag maar drie uurtjes te proberen. Ook moet hij vanaf nu om 21.00 uur naar bed in plaats van 21.30 uur. Blijkbaar vraagt zijn lichaam nog steeds om meer rust. Het is maar goed dat het bijna herfstvakantie is, dan heeft hij weer tijd en ruimte om eventjes helemaal op te laden.

Vandaag heb ik weer gewerkt en heb ik daarna met Damian folders rondgebracht. Gelukkig hoefde we maar een half uurtje te lopen, omdat de bezorger gisteren een lading folders niet heeft geleverd. Blijkbaar worden deze folders dan ook niet nageleverd. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het niet erg vond, zeker niet omdat Damian zich vandaag niet zo lekker voelt. Het had ook als voordeel dat ik vandaag eens tijd over had en dat betekent meestal dat ik dan een keertje tijd heb om op de bank een Netflix serie te kijken met een kopje thee. Ik ben nog steeds Maniac aan het kijken en ik vind de serie steeds leuker worden.

Vandaag ben ik vooral vermoeid. Ik merk dat ik steeds meer ga uitkijken naar de EMDR-behandeling, vooral omdat ik dan twee weken “vakantie” heb. Ik ben toe aan eventjes zo weinig mogelijk moeten. Inmiddels heb ik al langer dan twee jaar geen vakantie gehad en het lijkt er op dat dit me echt begint op te breken. Soms ben ik een paar daagjes vrij, maar de vermoeidheid en behoefte aan rust is inmiddels zo groot dat die paar daagjes niet meer voldoende zijn.

Morgen ga ik weer werken en ga ik, samen met Soraya en Tyson, naar een basiscursus op een hondenschool. Ik kijk er naar uit, maar vind het ook echt heel spannend. Ik hoop dat onze twee boeven zich kunnen gedragen.

Positiviteit 🍀🖤

  • Vandaag stond ik vijf minuutjes eerder op dan gisteren
  • Er is een deel van de folders niet bezorgd, waardoor Damian en ik vandaag maar heel kort de krantenwijk hoefden te lopen
  • Vanavond had ik tijd om te luieren op de bank met Netflix en een kopje thee

Wat is er vandaag bij jullie goed gegaan/waar je energie uit hebt kunnen halen/waardoor je trots op jezelf kunt zijn? 😊

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *