Dag 27. Meubelstress

Een bank die totaal geruïneerd is door de hond. Een nieuwe bank die je gratis kunt ophalen. Andere meubels die je gratis kunt ophalen. En geen idee hoe je dit allemaal moet gaan regelen. Geen energie om daar lang over na te denken. Gewoon doodmoe. Steeds een klein beetje meer opgebrand. Het lukt me nog maar net om alles te doen, zonder al die extra’s die ik moet regelen. Ik wil rust. Ik wil gewoon heel eventjes helemaal niets. Gewoon op de kapotte bank zitten en wachten tot ik me eindelijk een beetje beter voel. Ik wil me niet bezig houden met goedbedoelde aanbiedingen van spullen waarvan ik me bij god niet weet hoe ik het allemaal moet gaan ophalen. Ik wil gewoon effe niks. Ik ben al blij als ik een dag heb overleefd, leave me the fuck alone.

Vrijdag heb ik een gesprek bij de psycholoog en dan ga ik uiteraard vertellen dat het alleen maar slechter met me gaat en dat ik het ook effe niet meer weet. Ik ga ook vertellen dat mijn “thuisfront”, nodig voor mijn intensieve EMDR-therapie, zelf is ingestort en dat ik nu op zoek moet naar iemand anders. Maar dat er simpelweg niemand is. De enige die ik hiermee vertrouw is mijn tante en zij is er niet meer. Ik ga hier niet iemand in betrekken die me oppervlakkig kent of genoeg op haar/zijn bordje heeft. Like I said, ik weet het ook allemaal niet meer. Het wordt allemaal alleen maar slechter en slechter. Hoe lang ga ik dit in godsnaam allemaal nog vol houden? Ik ben zo klaar met alles, zo klaar met mijn eigen hoofd vol met zorgen om alles en niets. I’m broken.

Wellicht dat medicatie steeds meer iets wordt wat ik moet gaan accepteren.. ik trek dit serieus niet lang meer. Ik ben zo klaar met me te voelen zoals ik me nu voel.

Morgen ga ik met een vriendin in de avond wandelen. Ik zou vandaag eigenlijk gaan, maar Damian had een verjaardag waar ik hem naar toe moest brengen. Hopelijk voel ik me na morgen weer een beetje beter.

Liefde,
Charissa
charissa@dewereldvancharissa.nl

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *