Dag 25. Surviving

Het is weer iets later dan gepland. Vandaag ben ik een beetje onrustig. Het lijkt alsof alles langs me heen gaat, alsof ik nergens grip op kan krijgen. Het lukt me moeilijk om me te concentreren. Ik hoor van alles, maar het lukt me niet om te luisteren. Ik weet eigenlijk niet zo goed of het nu beter of juist slechter met me gaat. Anyway, ik laat het maar gewoon op me af komen en we zien morgen wel weer hoe het dan gaat.

Vandaag was het eigenlijk niet zo’n bijzondere dag: gewerkt, naar de garage geweest en folders rondgebracht. Het probleem met mijn auto is in ieder geval opgelost. Hopelijk blijft het kreng voorlopig weer eventjes normaal doen. De dag begon vandaag stiekem al niet heel lekker omdat Damian heel chagrijnig wakker werd. Anderzijds was ik na het werk, met de krantenwijk en het eten, nogal afwezig terwijl Damian juist heel blij en enthousiast was. Aangezien ik me gewoon echt niet top voel, lukt het me niet om ergens heel enthousiast over te schrijven. Wellicht moet ik dat voor vandaag maar ook gewoon eventjes accepteren. Morgen een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Morgen moet ik weer werken en lopen we in de avond weer de krantenwijk. Vandaag hebben we stiekem een stuk met de auto gedaan, omdat het regende. Het ziet er naar uit dat we dit morgen gaan herhalen.

Liefde,
Charissa
charissa@dewereldvancharissa.nl

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *