Dag 23. Shoppen

Zo, mijn dag zit er bijna weer op. De kachel staat aan, maar heb het stiekem toch nog een beetje koud. De afgelopen dagen heeft hier de kachel al een paar keer geloeid. De herfst heeft zich overduidelijk laten zien de afgelopen week. Het is weer tijd voor kaarsjes en met een kop thee op de bank. Dat is dan ook exact waar ik deze avond mee heb afgesloten. Uiteraard terwijl ik een goed boek aan het lezen was.

Het licht is weer een beetje gaan schijnen in mijn hoofd. De afgelopen dagen was het al van pikzwart naar grijs gegaan. Nu gaat het gelukkig weer best goed. Vanochtend ben ik de dag begonnen met een bak koffie en mijn favoriete serie op dit moment: Ozark. Ik heb niet zo heel veel tijd doordeweeks om tv te kijken, dus dan is het extra fijn om dit in het weekend in ieder geval wel te kunnen. In de vroege middag ben ik naar de stad gegaan. Ik “moest” een nieuw geurtje en foundation halen.

De Chanel foundation is mijn favoriet. Het is best aan de prijzige kant (ongeveer € 50,-), maar ik hoef het gelukkig maar om de drie maanden aan te schaffen. Ik gebruik namelijk alleen in het weekend foundation. Doordeweeks loop ik gewoon rond met een “blote konten gezicht”. Het geurtje is een verrassing voor me, aangezien ik aanvankelijk voor een ander geurtje ging. Deze vond ik echter iets te fris. Ik houd zelf vooral van zoete geurtjes. Daisy Love van Marc Jacobs is heerlijk zoet. Het is wel meer een zomergeurtje, maar goed, ik accepteer voorlopig sowieso nog niet dat de zomer officieel voorbij is.

De rest van de dag heb ik een beetje gepoetst, zelf een pizza gemaakt en met de hond gewandeld. Het weekend doet me in ieder geval goed. Morgen ga ik naar oma om nog even met haar en familie van mijn vader’s kant een gebakje te eten voor mijn verjaardag. Mooie afsluiter van het weekend.

Mies wenst jullie ook een fijne nachtrust toe!

Liefde,
Charissa
charissa@dewereldvancharissa.nl

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *