Dag 12. Sociaal leven

Inmiddels ben ik weer een beetje moe. Het is toch best heftig, naast werken ook nog eens twee dagen een krantenwijk lopen. Vandaag was Damian ook best een beetje chagrijnig en was Miesje behoorlijk vervelend tijdens het lopen van de krantenwijk. Gisteren was Mies rustig en braaf, vandaag kon ze het maar slecht handelen dat Damian wegliep om de krantjes rond te brengen. Het goede nieuws is dat wij deze week een half uur minder lang krantjes rond hebben gebracht. Er zit vooruitgang in als het gaat om het aantal uurtjes waarbinnen wij de krantjes rondbrengen. Aangezien ik volgende week maandag vrij ben en Damian dan wel naar school moet, doe ik de krantenwijk volgende week alleen. Volgende week vindt tevens de eerste uitbetaling plaats, hopelijk wordt het vanaf dan een stuk makkelijker voor Damian om de krantenwijk te lopen.

Het gaat eigenlijk nog steeds best goed met mij. Al had ik vandaag plotseling het gevoel dat er iets onheilspellends gaat gebeuren. Ik moet mezelf dan echt geruststellen door te blijven herhalen dat er geen reden is om me angstig te voelen. Ik heb geen idee waarom ik me zo onrustig voelde, waarschijnlijk omdat deze week er naar verwachting erg druk uit gaat zien. Juist nu ik zo blij ben met mijn rustige leventje, waarbij ritme en regelmaat een grote rol spelen. De drukte is nog niet eens begonnen en ik kijk nu al uit naar het lange weekend van volgende week. Een sociaal leven is leuk, maar ik moet echt beter leren plannen voordat het me alleen maar uitgeput maakt.

Morgen ga ik, hoe verrassend, eerst een dag werken. In de avond ga ik met een collega/vriendin met de honden wandelen. Dat is wel héél ontspannend voor mij. Het betekent ook dat ik lekker makkelijk ga eten, pizza. Heerlijk met een bord op schoot, terwijl ik een serie op Netflix kijk.

Liefde,
Charissa
charissa@dewereldvancharissa.nl

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *