Dag 10. Familiedag

De planning van gisteren stond me helemaal niet aan toen ik vanochtend toch behoorlijk moe mijn bed uit kwam. Het lukte me niet om in slaap te vallen, zo niet graag wilde ik met die vriend afspreken waar ik vandaag mee had afgesproken. Die afspraak heb ik dan ook geschrapt, net zoals het in de ochtend met de hond naar het bos gaan.

Vanochtend bracht ik mijn zoon in mijn slaapkleding naar schietles om vervolgens naar huis te gaan. Ik ben toen heerlijk, samen met Netflix, wakker geworden. Vervolgens heb ik me netjes aangekleed en heb ik Damian weer opgehaald en naar zijn vader gebracht. Ik heb mijn woonkamer schoongemaakt en een boswandeling met Miesje gemaakt in het bos hier in de buurt. Ze heeft vandaag lekker veel gespeeld met andere hondjes. Vervolgens ben ik naar opa en oma gefietst, er was namelijk nog steeds een braderie in het dorp waar ik woon waardoor ik mijn auto niet kon gebruiken. Bij opa en oma hebben we het vooral over tante Elly gehad en hoe zeer we het nog steeds niet kunnen geloven dat zij er niet meer is. Mijn hersenen geloven nog steeds dat we elkaar binnenkort gewoon weer zien.

In de avond heb ik een kliekje van afgelopen week opgewarmd en ben ik begonnen aan het lezen van één van de boeken die ik op de braderie hebt gekocht. Miesje wilde graag meelezen…

Al met al was het vandaag wederom een goede dag. Het gaat gelukkig steeds iets beter met mij. Fingers crossed dat het voorlopig steeds iets beter blijft gaan.

Morgen begint de hectiek weer, want dan is het weer maandag. Maandag betekent werken, krantenwijk lopen en frietjes eten. Dat laatste is zo erg nog niet. 🖤

Liefde,
Charissa
charissa@dewereldvancharissa.nl

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *