About Charissa

Aangenaam. Mijn naam is Charissa. Ik ben 32 jaar jong.

Inmiddels ben ik de tel kwijt geraakt van hoe vaak ik deze blog opnieuw ben begonnen. Het aantal is zo ongeveer gelijk aan het aantal keer dat het zwarte monster mij totaal in zijn greep heeft gehad. Het lukt me maar niet om die vervelende depressie te overwinnen. We geven echter niet op en gaan gewoon lekker door, op naar de zoveelste poging om een keer echt gelukkig te worden.

Naast mijn geweldige lijst van psychische aandoeningen, ben ik moeder, werk ik vanaf januari parttime als administratief medewerkster én heb ik geweldige, maar oh zo, stoute Mechelse herder / Husky waar ik in goede tijden veel mee op pad ga. Nu gaat het eventjes niet zo heel goed, maar werken we aan een nieuwe start waarbij ik hopelijk het geluk echt zal vinden.

Mijn voornemen is om iedere dag op deze blog te schrijven. Laten we eens zien hoe lang ik het nu daadwerkelijk volhoud. Er is een nieuwe lay-out en ik heb goede hoop. Veel plezier met lezen en schroom vooral niet om jouw mening ook te delen. Een blog met interactie is namelijk net iets leuker dan eentje waarbij het akelig stil blijft. 🖤

Liefde,

Charissa
charissa@dewereldvancharissa.nl

Rating: 5.0. From 2 votes.
Please wait...