What’s wrong with you?

Het weekend is weer bijna voorbij, dames en heren. Vanaf morgen heb ik gewoon weer een 40-urige werkweek voor sowieso de aankomende maand. Enerzijds jammer omdat ik stiekem toch nog best iets meer rust kan gebruiken. Anderzijds werkt de afleiding van mijn baan ook wel mee aan mijn herstel. De afgelopen dagen ben ik me wel meer gaan beseffen wat er anders moet in mijn leven om gelukkiger te worden. Ook niet heel onbelangrijk.

Vanmiddag zijn Damian en ik op bezoek geweest bij mijn oma (de moeder van mijn vader). Mijn oma wilde graag een foto samen met Damian. Hij is namelijk haar enige “echte” achterkleinkind en zij heeft nog geen foto samen met hem. Zoals ik gisteren al schreef heb ik, en dus Damian ook, jarenlang geen contact gehad met mijn familie van mijn vader’s kant. Uiteindelijk zijn er foto’s gemaakt van oma samen met zowel Damian als mij.

Excuse my way too happy face. 😀

In de avond hebben Damian en ik bij mijn vader gegeten. Wij hebben voor het eerst in ons leven krab gegeten. Jeetje, dat is echt lekker! Verder hebben wij kunnen genieten van de Vietnamese keuken. Dat is een groot voordeel van een vader die met een Vietnamese vrouw is getrouwd. Als wij daar eten, dan is het gegarandeerd lekker.

Vandaag was het wederom Instagram-dag. Deze keer is het een foto van een overheerlijke cocktail die ik in Scheveningen gedronken heb. Het betreft een strawberry daiquiri cocktail. Wow, wat smaakte deze cocktail goed! Zeker voor herhaling vatbaar. Volgens mij heb ik deze foto trouwens ook al eerder op deze blog gedeeld.

Als je me wilt volgen via Instagram, dan kan dat natuurlijk altijd. Mijn gebruikersnaam is cissle.

Morgen ga ik dus weer werken, na vier dagen weekend te hebben gehad. In de avond ga ik, samen met mijn vader en zijn vrouw, naar de film Mission Impossible in 4D. Ik ben nog niet eerder naar een 4D film geweest, dus ben reuze benieuwd. Uiteraard horen jullie morgen van mij hoe ik dat ervaren heb. Nu ga ik nog eventjes mediteren en dan slapen.

Welterusten.

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *