Troubles in paradise part 2

Morgen wordt het 37 graden, hoe dan? Ik ben gewoon echt in shock. Ik kan me niet herinneren dat het ooit eerder zo warm is geweest in ons kikkerlandje. Gelukkig zit ik overdag de hele dag in de airco, maar ik heb echt geen idee hoe ik de avond moet gaan overleven. Dit zijn toch geen temperaturen meer jongens?

Het was vandaag best druk op mijn werk. Ik vind de dagen dat ik het wat drukker heb leuker dan de rustigere dagen. De dag gaat dan in ieder geval lekker snel. Na mijn werk ben ik naar een losloopveld gegaan met Miesje, en een collega en haar kleine diva. Mies is de laatste dagen een beetje op oorlogspad geloof ik. Ook met de kleine diva maakte ze soms ruzie. Als Mies wordt aangevallen, dan reageert ze nu fel terug. Eerst was dat niet het geval. Het is leuk om te zien hoe zij steeds een beetje verandert, maar ik hoop dat het knokken met andere honden snel stopt. Het is veel leuker als ze gewoon lief met andere honden speelt.

Het weer maakt me moe. Ik denk dat ik me ook zo moe voel, omdat ik het zo druk heb iedere dag/avond. Net heb ik voor het eerst sinds twee weken (geloof ik) serie gekeken. Momenteel volg ik Luke Cage, waarvan ik het tweede seizoen een beetje vind tegenvallen. Iedere dag heb ik zo veel te doen dat ik niet toekom aan het lekker op de bank/in bed hangen. Volgende week is Damian thuis en dan verwacht ik dat mijn avonden er weer iets gestructureerder en rustiger uit gaan zien. Dat zou voor mij volgens mij wel een stuk beter zijn.

Morgen hoop ik langs mijn tante te kunnen gaan. Nu ga ik eventjes mediteren en dan mijn oogjes sluiten. De warmte maakt dat ik wat slechter slaap, maar voel me weer zo uitgeput dat ik het me haast niet kan voorstellen dat ik niet snel in slaap val.

Welterusten.

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *