Therapie

Het is op dit moment, 21.05 uur, nog steeds 28 graden. Ik vind het vooral voor Miesje zielig, zij heeft ook nog eens een dikke vacht. De ventilator staat dan ook op haar gericht. Het is een typische Nederlandse actie, dat geklaag over het weer, maar van mij mag het best een beetje minder met de hitte. Morgen wordt het echter weer een dag strijden in deze hitte.

Morgen start ik een half uurtje eerder op mijn werk, want potverdorie, ik kreeg mijn werk vandaag niet af. Dat betekent dat het weer drukker aan het worden is. Uiteraard is dat op zich niet verkeerd, maar ik heb geen zin in weer een achterstand. Dan werk ik liever soms een klein beetje over, dat is veel minder stressgevend. Bovendien is er airco op mijn werk, met deze dagen ook geen overbodige luxe.

Vandaag had ik na mijn werk best een rustig avondje. Ik heb op mijn gemakje een beetje gepoetst, met de nadruk op een beetje. Ook heb ik een keertje geen Meloen gegeten, maar voor de verandering eens een “echt” diner: pizza! ­čśÇ Het rustige avondje heeft me helaas niet minder moe gemaakt. Mijn oogleden voelen nu al ongelooflijk zwaar.

Deze avond heb ik tevens een uitnodiging voor een intakegesprek, bij de GGZ-instelling waar ik me heb aangemeld, ontvangen. Het is sneller dan verwacht, aangezien ik “maar” een kleine anderhalve maand heb moeten wachten op de intake. De intake zal volgende week vrijdag plaatsvinden. Ik vind het spannend om deze behandeling te starten, aangezien het de eerste keer is dat ik een therapie gericht op traumaverwerking zal gaan volgen. Momenteel ben ik redelijk stabiel en voel ik me ok├ę. Mijn rugzakje is alleen een beetje te zwaar om het voor altijd mee te dragen. De aankomende tijd moet er dan ook gewerkt worden aan het steeds lichter maken van mijn rugzakje en ik hoop dit met deze therapie├źn te bereiken.

Morgen komt mijn lieve zoon weer thuis. Voordat ik naar huis kan, na mijn werk, moet ik echter als een speer een rugzakje kopen, een denkspelletje voor Mies, wat lekkers voor Mies, sushi en allerlei lekkernijen voor aankomend weekend. Damian moet ondertussen ook nog even naar de kapper. Daarna gaan we Mies naar een vriendin brengen. Het is de eerste keer dat Mies uit logeren gaat, dus ik vind het ongelooflijk spannend. Om deze spanning los te laten, ga ik nu eerst eventjes mediteren. Daarna sluit ik mijn oogjes, zodat ik morgen op tijd mijn bedje uit kom.

Jullie een goede nachtrust toegewenst in deze hitte.

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *