The end?

Vannacht heb ik ongelooflijk slecht geslapen, dus ik ben compleet afgepeigerd. Op een schaal van 1 tot 10 is mijn vermoeidheid op dit moment een twintig. Normaal lees ik mijn blogs altijd nog enigszins na, maar vandaag sla ik dat gedeelte gewoon lekker over. Mijn excuses voor de mogelijke taalfouten.

Ik was niet heel productief op mijn werk door de vermoeidheid. Het was moeilijk om geconcentreerd te blijven. Dat is precies waarom ik maandagen extra haat. Ik slaap standaard slecht op zondagen, wat deze dag alleen maar nog zwaarder maakt.

Na mijn werk moest ik haasten, zodat ik op tijd bij mijn vader zou zijn. Gelukkig is dat gelukt. Wij hebben in Rotterdam snel een hapje gedaan bij de KFC. Ik vertik het om daar kip te eten, dus mijn avondeten bestond uit een kleine salade. Ik heb door de warmte toch niet echt veel honger. Daarna was het tijd voor de 4D film. Mijn eerste ervaring met deze nieuwe manier van film kijken.

Wij zijn dus naar “Mission Impossible: Fall out” gegaan. Ik ben niet een gigantische fan van de Mission Impossible films, maar eerlijk is eerlijk, het was geen straf om naar te kijken. De film in 4D kijken was op zich best vermakelijk, maar je merkt dat 4D nog in de opstartfase is. Het maakte de film ook niet meteen veel interessanter om te kijken. Het was leuk voor een keertje, maar ik hoef niet perse opeens iedere film op deze manier te zien. Ik zou het wel iedereen aanraden om een keer 4D te proberen, gewoon voor de lol.

Ook vandaag heb ik weer een foto op Instagram geplaatst. Deze keer van mensen en honden waar ik diep gelukkig van wordt.

Iedereen is vrij om mij te volgen via Instagram. Mijn gebruikersnaam is cissle.

Vandaag houd ik het een beetje kort. Mijn oogjes vallen bijna dicht en het is wel de bedoeling dat ik morgen iets fitter ben. Morgen ga ik in de avond langs bij oma. Zij ligt op dit moment in het revalidatiecentrum. Ik kijk er naar uit om haar weer te zien. Het is voor mijn gevoel al zo lang geleden. Nu ga ik meteen slapen, ben echt te moe om nog te mediteren.

Welterusten.

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

2 gedachten over “The end?”

 1. Denk dat iedereen op zijn manier er toch last van heeft.

  Aum Shanthi

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
  1. Gelukkig is de ergste hitte nu voorbij. 🙂 Kunnen we allemaal toch net iets beter slapen. Ik merkte dat ik vandaag al iets minder vermoeid was, jeej!

   No votes yet.
   Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *