Terug uit Turkije

Wat is het hot in het kot. Het is zelfs op dit tijdstip duidelijk voelbaar dat het flink warm is geweest, en als ik de weermannen moet geloven, dan blijft de temperatuur de aankomende twee dagen de dertig aantikken. Veel te warm voor een Hollander.

Na mijn werk heb ik een paar stukjes Meloen gegeten (hebben jullie met deze hitte ook zo weinig trek?) en ben ik daarna naar mijn zoon gereden. Hij is gisteren heelhuids terug in Nederland geland. Het was de eerste keer dat hij heeft gevlogen. Daar heeft hij onwijs van genoten. De vakantie in Turkije bestond vooral uit veel uitjes en lekker relaxen aan het zwembad. Precies wat Damian nodig had na zo’n bewogen schooljaar. De aankomende vier weken zullen vooral in het teken staan van uitrusten, gecombineerd met leuke dingen doen als ik vrij ben. Ik kijk er stiekem erg naar uit om gewoon weer samen met hem te zijn. Ik mis hem onwijs.

Zojuist heb ik een lange wandeling in de buurt gemaakt met Miesje. Ik liep in een kort broekje en een hemd en had het nog steeds alles behalve koud. Hopelijk lukt het me om vannacht te slapen. Ik ben wel verschrikkelijk moe, dus dat zal vast meehelpen. Voordat ik ga slapen ga ik, zoals gewoonlijk, eerst mediteren. Dat mediteren moet echt zo’n vast ritueel in mijn dagplanning worden dat ik het voor altijd vol ga houden. Ik wens jullie een fijne nachtrust toe ├ęn tot morgen.

Welterusten.

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *