Strand én regen

Vanochtend begon de dag een beetje rumoerig. Ik had me behoorlijk verslapen, dus dat betekent geen koffie en als een gek alles doen wat ik moet doen. Helaas ben ik inmiddels getraind in verslapen en weet ik precies hoe ik zo snel mogelijk op mijn werk kan komen. Ik houd gewoon te veel van de avonden en te weinig van de ochtenden geloof ik.

Het was een productieve dag op het werk. Ik heb hard gewerkt. Na het werk heb ik eerst Mies uitgelaten. Het was bloedjeheet en Mies vond het een mooi moment om eens uit haar tuig te breken. Gelukkig is zij heel gehecht aan mij en rende ze niet keihard weg. Wel liep ze honderden rondjes om me heen en probeerde ze te omzeilen dat ze weer haar tuigje om moest.

Na het uitlaten van Mies, ben ik met vrienden naar het strand gegaan. Het was de bedoeling om lekker bruin te worden, maar helaas, er waren veel wolken. Het heeft zelfs geregend hier, dat was overigens eerder een zegen dan een vloek. Eindelijk weer een beetje water voor de plantjes en wat verkoeling voor mens en dier.

Morgen ga ik uiteraard weer werken, deze keer gelukkig maar een half dagje. Lekker hoor! Ik ga morgen in de middag even naar de stad en in de avond heb ik een date. We gaan naar, houd je vast, een privé sauna. Deze man heb ik vorige week op een verjaardag leren kennen. Hij is tien jaar ouder dan ik en het lijkt er op dat we een klik hebben, al pin ik me daar tegenwoordig niet meer op vast. De laatste tijd stellen mannen mij net iets te vaak teleur om er nog vertrouwen in te hebben dat ik iemand ga vinden die bij me past en die oprechte intenties met me heeft. Ach, we gaan het vanzelf zien.

Nu ga ik nog even mediteren en daarna slapen. De laatste tijd word ik echter heel onrustig van mediteren, geen idee hoe dat komt. Daar probeer ik nu achter te komen, wat de kern is van die innerlijke onrust. Ik wens jullie een heel goede nachtrust toe.

Welterusten

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *