Sauna

Vanochtend herhaalde ik het riedeltje van gisteren nogmaals, weer heb ik me verslapen. Dat kwam voornamelijk omdat ik vannacht een hele enge nachtmerrie had. De laatste tijd droom ik vaak dat demonen het lichaam van mensen hebben overgenomen. Vannacht wilde deze demon mij iets aandoen. Ik werd zo bang wakker dat ik vannacht met het licht aan heb geslapen. Ik vraag me af waarom ik steeds over demonen droom. Als iemand weet wat het betekent, dan hoor ik dit graag.

Vandaag ging werken niet zo lekker, omdat ik gisteren te hard had gewerkt. Gelukkig was ik om 13.00 uur al klaar met werken. Vanuit mijn werk ben ik meteen naar de stad gegaan. Ik heb twee truitjes en een kort broekje gekocht. Ik vind het leuk om voor iedere date iets nieuws te kopen, dat is een best gekke en dure tik. Gelukkig was het sale. Het heeft me uiteindelijk maar 15 euro gekost.

De dag verliep voor de rest een beetje rumoerig. Ik heb weinig kunnen doen wat er op mijn planning stond. Het liep net allemaal iets anders dan dat de bedoeling was. Huishoudelijke taken zijn dus automatisch van mijn lijstje voor vandaag geschrapt. In de avond had ik mijn date bij een privé sauna. Het was een gezellige en geslaagde date, heb ook een paar rosébiertjes op die voortreffelijk smaakten. Wat mij betreft was deze date een herhaling waard, maar goed, effe kijken hoe dat loopt. Tegenwoordig word ik maar nergens meer te dolenthousiast van.

Nu ben ik wel echt doodmoe van deze dag. Het was wederom een drukke, maar leuke, dag. Het gaat de laatste tijd steeds een klein beetje beter met me. Hopelijk houdt deze trend aan. Morgen weer een volle werkdag, daarna ga ik met een vriendinnetje wat drinken in de stad. Nu ga ik zo in mijn bed liggen, even mediteren en dan hopelijk een nacht zonder nachtmerries tegenmoet.

Welterusten.

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *