Revalidatiecentrum

Gisteren helemaal vergeten om te vertellen hoe het afgelopen week is gegaan met boodschappen doen. Laten we daar nu dus maar gauw mee starten. 😀

Boodschappenexperiment

Budget: € 28,57

Besteed: € 56,96

Oei, dat ging niet helemaal goed! Waar het precies mis is gegaan? Ik vermoed bij mijn drang naar lekkere dingen en de avond dat ik naar het water ben gegaan met vrienden. Toen heb ik namelijk nog wat cola en wijn gehaald, bij uiteraard de dure winkel “Plus Supermarkt”. Persoonlijk vind ik dat iets wat wel af en toe moet kunnen, maar het heeft mijn budget natuurlijk wel gigantisch overschreden. Hopelijk gaat het deze week beter. We shall see. Volgende week maandag volgt daar een kort verslag van.

Vandaag had ik weer niet echt een productieve dag op mijn werk. Wederom was oververmoeidheid de reden. Ik weet niet of het aan het extreem warme weer ligt of de warboel in mijn hoofd. Het is niet anders dan eventjes accepteren dat ik niet op mijn best ben en hopen dat het morgen beter gaat, meer kunnen we op dit moment niet doen.

Zoals iedere dinsdag heeft mijn lieve zoon vandaag weer gekookt. De afgelopen twee weken maakt hij dan een Mac Wrap a la Damian. Het was weer verrukkelijk!

Na het eten ben ik op bezoek geweest bij oma. Zij ligt nu in het revalidatiecentrum van het plaatselijke ziekenhuis. Het gaat gelukkig beter met oma. Het enige waar nog echt aan gewerkt moet worden is dat het lopen voor haar een stuk makkelijker wordt. Oma blijft in ieder geval met een rollator lopen. Opa kan niet wachten tot oma weer terug thuis is. Hij vindt dat de dagen veel te lang zonder haar. That’s real love, babes.

Aangezien ik me snel wat minder vermoeid wil voelen, ga ik zo weer mijn oogjes sluiten en naar dromenland. Laten we hopen op een goede nachtrust. Gelukkig wordt het vanaf morgen minder extreem warm, dan kan het normale leven en mijn normale slaappatroon hopelijk weer van start gaan. Waarschijnlijk ga ik morgen met oud-collega’s wat eten. Daar horen jullie dan uiteraard morgen meer over.

Welterusten.

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *