Mijn reis naar happiness (W29)

Week 29

Vriendschap

Deze week heb ik het erg rustig aan gedaan. Het is niet niks, dat wennen aan fulltime werken. 😉 Ik voel me vandaag gelukkig al een stuk beter, dus het lijkt dat ik gewend begin te raken aan het way too early opstaan. Wat een feest! Afgelopen vrijdag kwamen er een vriendje en vriendinnetje van boef logeren. Hij heeft het onwijs gezellig gehad, maar had tegelijkertijd een ernstig slaaptekort te pakken. Hij heeft namelijk de nacht van vrijdag op zaterdag maar twee uurtjes (!!!) geslapen. Dezelfde avond kwamen Soraya & Kevin op visite. We hebben een drankje gedaan, chips gegeten en bijgekletst. Oh ja, en niet te vergeten: gekke Snapchat filmpjes gemaakt. Deze vrijdagavond heeft er echter zo ingehakt bij boef en mij dat we de rest van het weekend geen bal meer hebben uitgevoerd. Wij waren allebei zo moe. Wij zouden eigenlijk zondag naar de bioscoop gaan, maar ons energielevel was toen nog zo laag dat we lekker thuis zijn gebleven. Ik heb op zondag nog een film gekeken. Wij hebben samen genoten van een pizza. Ach, soms kan een weekendje thuis ook best fijn zijn. Nu gaan we gewoon vrijdag naar de film. 😀

Recept van de week

Het betreft wederom een recept wat ik al eens eerder heb gemaakt, namelijk Italiaanse Stamppot. Yummy in my tummy hoor. 😉 Deze week houden wij hier een pastaweek. Dat blijft toch wel echt mijn favorietje!

Spaarrekening

En weer helemaal NIETS toegevoegd aan mijn spaarrekening. Beetje jammer hoor. 😉

Aankomende week

Deze week gaan we: niet rijlessen (whoop whoop), naar de bioscoop, lunchen in de stad en de laatste spullen voor de middelbare school kopen. Gewoon weer vrij rustig aan dus. Lekker hoor! 😀

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *