Mijn reis naar happiness (W26)

Week 26

Zeventiende rijles

Het ging deze keer weer best goed eigenlijk. Ik heb tijdens deze les gehoord dat ik hoogstwaarschijnlijk in oktober op mag voor het praktijk-examen. Dit is uiteraard later dan gehoopt, maar ik snap op zich wel dat het nog een tijdje gaat duren. Er zijn nog een heleboel dingen die verbeterd moeten worden en dit kost nu eenmaal tijd…

McDonald’s

McDonald's
McDonald’s

Afgelopen woensdag zijn Leroy, boefje en ik lekker bij de McDonald’s gaan eten. Het is af en toe zo onwijs lekker om fastfood naar binnen te werken, maar goed, ik geloof dat jullie al heel goed door hebben dat ik een fastfood junkie ben, haha. Wij hebben tijdens het eten bijgekletst. Ik was deze dag wel onwijs moe. Ik geloof dat de emoties van de afgelopen weken er nu in één keer weer uit komen. Ik ben erg moe, voel me een beetje klote en ben sneller dan normaal op mijn teentjes getrapt. Je kunt jezelf vast voorstellen dat ik niet één van de gezelligste personen ever was afgelopen woensdag…

Broertje’s verjaardag

Afgelopen vrijdag werd mijn broertje 29 jaar jong. Hij vierde het niet echt. Hij had zelfs geen taart in huis gehaald…schandalig! We hebben wel weer flink bijgekletst en gelachen, vooral om kinderachtige dingetjes – zoals de meest gekke en gênante foto’s/filmpjes van elkaar maken. Hi-la-risch!

Bioscoop

Gisteren had ik een date. Wij zijn naar de film Baby Driver gegaan. Alhoewel de bioscoop nooit een ideale eerste date is, was deze date toch wel erg leuk. Hij is een rustige jongen met humor. Het is geen moment ongemakkelijk geweest. Uiteraard hoop ik op meer dates met hem, maar goed, ik heb wel geleerd om niet meteen te hard van stapel te lopen. Het leven is veel te onvoorspelbaar om hoge verwachtingen te hebben.

Recept van de week

Italiaanse broccolistamppot it is. 😉

Spaarrekening

Niets toegevoegd. 🙁

Aankomende week

Aankomende week gaan we rijlessen en de rest is nog blanco. Ik denk dat ik deze keer echt een weekje ga uitrusten en er voor moet zorgen dat ik me weer iets beter ga voelen. 🙂

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *