Mijn reis naar happiness (W16)

Week 16

Alvast een superleuke koningsdag toegewenst!

Pasen

Tweede Paasdag
Tweede Paasdag

Boefje was alleen Tweede Paasdag thuis, dus wij hebben alleen deze dag echt Pasen gevierd. Wij hebben dit gevierd met een Paasbrunch. Ik stond uren in de keuken en uiteindelijk zaten boefje en ik binnen een kwartiertje vol, haha. Maar het was héérlijk! Eten is nou ook eenmaal één van die dingen waarvan zowel boefje als ik erg blij van worden.  Natuurlijk deel ik graag de recepten van deze paasbrunch met jullie.

Family First

Deze week kwam mijn tante gezellig op visite. Deze keer nam zij onwijs veel kleding mee voor boefje. Hij heeft er ongelooflijk veel t-shirts, spijkerbroeken, joggingsbroeken én truien bij. Ook had tante een paar kledingstukken voor mij bij. Wij worden altijd héél blij van de kleding die zij meebrengt. Het ziet er altijd nog supergoed uit en het staat ook nog eens altijd heel erg modieus. Het voelt alsof we een hele dag gratis zijn gaan shoppen. Ik vind het zo lief dat wij dat allemaal van tante krijgen. Het is echt een schat. <3

Zevende rijles

Deze keer viel het allemaal wel mee met de zenuwen. Ik vermoed dat dit komt omdat ik nog steeds ongelooflijk moe ben steeds, grrr… Het weer werkt niet echt mee met het verhogen van mijn energielevel. Maar goed, deze keer had ik dus ook geen energie om te stressen. Het rijden gaat wel steeds beter. Het lukt me steeds beter om de auto te besturen en te schakelen. Het is wel twee keer gebeurd dat ik geen voorrang heb verleend aan rechts, omdat ik gewoon eventjes in bevries-stand stond. Ik reageerde gewoon helemaal niet, terwijl ik wel wist dat ik moest stoppen. Héél vreemd. We hebben geoefend met waarnemen tijdens het afslaan: rechts ging top, aan links moet nog flink worden gewerkt. Ik geloof nu wel dat het goed komt. Hopelijk blijf ik de volgende keer ook weer helemaal zen. 😉

Woning

Gisteren ben ik naar de Action gegaan met als doel: het vinden van decoraties voor de vensterbank in mijn slaapkamer. Ik ben zéér tevreden met het resultaat. Het decoreren van dit vensterbank kostte in totaal €19,50.

Decoraties voor een vensterbank
Decoraties voor een vensterbank

Filmavondje thuis

Gisteravond had ik een filmdate. Ik heb mezelf dus weer niet helemaal aan de afspraak gehouden om een jaar niet te daten, maar goed, het was gewoon knuffelend een film kijken. Het is eigenlijk gewoon heel erg vriendschappelijk gebleven, dus dan telt het officieel niet als een date toch? 😉 Wij hebben Bridget Jones’ baby gekeken. Wat een superleuke film was dit! Het is stiekem wel een film die je eigenlijk met een vriendin en een wijntje hoort te kijken. Ik keek het met een man én met likeur 43 – ik voel de naweeën van dit drankje nu nog steeds. Oeps.. Ik houd van Bridget Jones en vond de vorige films ook al he-le-maal geweldig. Hij vond de film wat minder. Jammer dan! 😛

Recept van de week

Dit is hetzelfde als het recept van vorige week. 

Spaarrekening

Oeps, ik heb deze week niet kunnen sparen. Ach ja, volgende week (hopelijk) beter.

Aankomende week

Het volgende staat op de planning voor volgende week: achtste rijles, inschrijven voor het theorie-examen, Koningsdag vieren, naar de verjaardag van mijn oom, bowlen met Damian en naar opa & oma. De rest is zoals gewoonlijk weer one big surprise.

Tot volgende week! 😀

No votes yet.
Please wait...

Eén gedachte over “Mijn reis naar happiness (W16)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *