Not again, right?

Vanochtend werd ik een tikkeltje laat wakker. Niet gek, want ik sliep gisteren ook best laat. Ik hoefde dan ook niet lang te wachten tot mijn vriendinnetje me op kwam halen om, samen met een vriend, naar Scheveningen te gaan. Wat was het een heerlijk dagje. We hebben aan het strand gelegen, cocktails gedronken, sparib gegeten, en in winkeltjes gekeken. Een dagje Scheveningen voelt voor mij altijd aan alsof ik op vakantie ben. Ik vind het heerlijk.

De laatste week ben ik een beetje overactief op Instagram. Ja, het is weer zo ver. Een kiekje van mijn geweldige dag op Scheveningen kon natuurlijk niet ontbreken op mijn Instagram. Deze keer heb ik geen selfie geplaatst, maar een foto samen met één van mijn beste vriendinnetjes.

Het topje wat ik aan heb is wederom van H&M. De bikini, die overigens niet bepaald goed zichtbaar is, heb ik gekocht bij de Hunkemöller en is van de lijn van Doutzen Kroes. Het is een rode bikini. Ik houd gewoon echt te veel van rood. Als je me wilt volgen via Instagram, dan kan dat. Mijn gebruikersnaam is cissle. Het lijkt me leuk om jullie daar ook te zien.

Het weekend is helaas (bijna) voorbij. Morgen ga ik een dag werken. In de avond ga ik naar mijn lieve vriendinnetje om, samen met de honden, langs de dijk te lopen. Het kan niet anders of dat wordt weer een heerlijke avond. Aangezien ik behoorlijk moe ben van deze dag, ga ik zo nog een half uurtje mediteren en dan lekker slapen. Het zal niet lang duren voordat ik in dromenland ben volgens mij.

Welterusten.

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *