Not again, right?

Hiephoi, ik ben blij want ik heb (lang) weekend. Heerlijk de aankomende vier dagen lekker vrij! Er staan niet heel veel spannende dingen op de planning, gewoon lekker rustig aan doen en genieten van het alledaagse leven.

Vandaag heb ik best hard gewerkt. Het is me gelukt om mijn taken voor de hele week af te werken én om twee collega’s van mij te helpen. Deze werkweek is dan ook met een positief gevoel afgesloten. Die hebben we in the pocket! In de avond heb ik niet heel veel spectaculairs meer gedaan. Na alle huishoudelijke shit heb ik, samen met Damian, American Horror Story gekeken. Dat is wel een leuke serie trouwens!

Eigenlijk zien mijn avonden er, normaal gesproken, allemaal hetzelfde uit. Ik houd van structuur in mijn leven en dat is meestal goed te merken. Dat geldt al helemaal als mijn budget voor de rest van de maand om te janken is, wat nu keihard het geval is.

Vandaag is een nieuwe maand begonnen en het lijkt me dan ook leuk om een doel op te stellen voor deze maand. Het moet een doel zijn wat past bij mijn leven op dit moment. Laat mijn budgettekort nou net iets zijn waar ik niet heel erg gelukkig van word. De laatste maanden doe ik dagelijks boodschappen in een veel te dure winkel. Hierdoor zijn mijn boodschappen een gigantische uitgavenpost. Het doel van deze maand is dan ook om met een budget van maximaal €50,- per week wekelijks boodschappen te doen in plaats van dagelijks. Iedere week zal ik kort op maandag evalueren hoe het wekelijks boodschappen doen is gegaan. Zijn jullie net zo benieuwd als ik? Morgen ga ik alvast boodschappen doen voor de rest van deze week. De wekelijkse boodschappen zullen gedaan worden bij de plaatselijke Lidl. Als ik verse groenten nodig heb, dan zullen deze gekocht worden bij de Aldi vlak bij mij mijn werk.

Vandaag was het wéér zo ver. Wéér heb ik een foto op Instagram geplaatst. Deze keer is het een foto van mijzelf met Miesje.

Miesje is vandaag namelijk tien maandjes jong geworden. Iedere maand maak ik op de eerste dag van een nieuwe maand een foto van haar, zodat ik kan bijhouden hoe erg ze veranderd is. Ik doe dit totdat Miesje één jaar jong is. Uiteraard blijf ik haar daarna nog lang stalken met mijn fotocamera, zo makkelijk komt ze daar niet van af. Bovenstaande foto is gemaakt door mijn zoon. Iedere dag, als ik thuiskom van mijn werk, krijg ik een onwijs leuke thuiskomt waarbij Miesje me knuffelt en kusjes geeft alsof ze me jaren niet heeft gezien. Dat is altijd een goede start van mijn avonden. Als jullie meer foto’s van mij en mijn prachtige Miesje willen zien, dan kan dat door mij te volgen via Instagram. Mijn gebruikersnaam is cissle. Hopelijk zie ik jullie daar.

Morgenochtend ga ik even langs op visite bij mijn auntie. De rest van de dag staat er niet veel bijzonders op de planning. Zometeen ga ik eindelijk weer mediteren en dan lekker slapen. Ik wens jullie een fijne nachtrust toe en tot morgen.

Welterusten.

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *