Latertje

Het is vandaag behoorlijk laat geworden voor een zondag. Het was ook een onwijs drukke zondag, maar wel een heel gezellige.

De dag begon met een bezoek aan mijn zoon. Hij is nu bij zijn vader en vertrekt om 05.00 uur naar Turkije. Ik vind het onwijs spannend, maar gun hem natuurlijk wel een fantastische vakantie. Ik was dan ook daar op visite om hem een mooie vakantie toe te wensen. Het is soms belangrijk om je eigen angsten eventjes niet te laten zien. Stiekem ben ik echter heel blij als het volgende week maandag is en ik hem weer een knuffel kan geven.

In de avond ben ik met opa op bezoek geweest bij oma in het ziekenhuis. Oma had echter totaal geen energie voor het bezoek, dus we zijn maar heel kort gebleven. Het lijkt er op dat opa er ook helemaal doorheen zit. Het is natuurlijk ook niet niets, je dochter en je vrouw allebei in zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis. Ik vind het onwijs knap van hem dat hij zich überhaupt staande houdt. Ik zou het hem niet nadoen.

Later op de avond ben ik op visite geweest bij een vriendin, samen met een vriend van me. Hier heb ik rosébiertjes gedronken en hebben we gepraat over van alles en nog wat. Het geeft me altijd good vibes als ik met deze mensen ben, inmiddels ben ik al jaren bevriend met hen en zijn zij een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. Ik kan lekker gek met hen doen, maar tegelijkertijd kan ik ook altijd bij hen terecht met alles wat me dwars zit. Het is een zegen om zulke vrienden in je leven te hebben.

Morgen moet ik helaas een volle dag werken. In de avond wil ik eventjes naar het strand, waarschijnlijk met een vriend van me. Heerlijk even tot rust komen van de eerste werkdag en tegelijkertijd een kleurtje kweken. Ook niet onbelangrijk. 🙂 Zometeen doe ik nog een heel korte meditatie, gezien het tijdstip, en daarna ga ik lekker dromen.

Welterusten.

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *