Instagram-dag

Drie dagen geen blog online geplaatst. Foei! De main reason hiervoor is dat ik onwijs moe was en/of te veel aan het genieten was van het offline leven. Ik had jullie eerder beloofd dat ik alles zou vertellen over de verrassing van mijn broertje en dat ga ik nu zeker ook doen. Laten we bij het begin beginnen…

Aangezien de verrassing een weekend weg betekende, heb ik een oppas voor Mies gezocht. Een van mijn beste vriendinnen was zo lief om Miesje bij haar thuis te laten logeren. Oh my.. dat was vanaf het begin al een drama. Miesje veranderde in terror Jaap vanaf het moment dat ik wilde vertrekken van haar logeeradres. Het vertrek begon al met een ordinaire vechtpartij met de man des huizes, Tyson, een Amerikaanse Stafford. Hij vond het een goed idee om in haar bench te gaan zitten. Dat liet Miesje niet over haar kant gaan. Tsjah, een vrouw hè.. ze kan een beetje overgevoelig zijn. Mies vloog Tyson per direct aan en toen wij de kinders uit elkaar haalden, was het toch echt Mies die Tyson nog steeds wilde aanvliegen. Die nacht heb ik Mies weer terug mee naar huis genomen, waar ze gewoon rustig ging slapen. Ik heb deze nacht in het geheel niet geslapen.

De volgende dag ging Mies naar haar logeeradres. De knokploeg stond weer klaar, want Tyson en Mies hebben nog regelmatig flink met elkaar gevochten. De eerste nacht heeft Mies alles bij elkaar geblaft. Ik geloof dat het hele dorp mee genoten heeft van haar kabaal. De volgende dag is er een meneer langsgekomen die veel over haar ras weet, die heeft haar weten te kalmeren. Ik had verwacht dat Miesje weer thuis zou zijn als mijn zoon en ik thuis kwamen van ons weekendje weg. Maar helaas… geen Miesje. De oppas was, logisch ook na zo’n wilde nacht, in slaap gevallen. Mies heeft toen prinsheerlijk geslapen. De volgende ochtend, vandaag, ben ik om 5 uur opgestaan om Mies weer op te halen. Wat was ik blij om haar weer te zien! In de toekomst ga ik niet meer zonder haar weg. M’n puberdochter vond het een verschrikking om zonder ons te zijn, weer een les geleerd.

Maar waar was ik dan?

Wij waren in Euro fucking Disney! Het was echt zo ongelooflijk leuk. Vrijdag op zaterdagnacht heb ik alleen maar in de auto kunnen slapen, dus zaterdag was niet alleen heel leuk maar ook nog eens uitputtend. Wij sliepen in het New York hotel, wat echt een aanrader is. Ik heb er alleen niet heel erg van kunnen genieten, omdat ik serieus na één minuut in slaap viel toen ik in het overheerlijke bed lag. De dagen in de parken waren heerlijk. Het was gezellig druk, maar we hoefden nergens echt heel lang te wachten. De maximale duur van de wachtrijen was 55 minuten, dat valt echt onwijs mee. We zijn dan ook in onwijs veel attracties geweest. Ik vind de Tower of Terror en Ratatouille de leukste attracties van het park, allebei bevinden deze attracties zich in het Studios park. Ik ben sowieso meer fan van dit park dan van het Disney park zelf. Disney blijft voor mij het ultieme pretpark. Het geeft me altijd zo’n gelukkig gevoel als ik daar ben. Alsof de tijd eventjes gewoon stilstaat.

Natuurlijk werd er ook een kiekje van mijn dagen bij Euro Disney op Instagram geplaatst. Uiteraard betreft het een foto met het welbekende kasteel.

Op deze foto sta ik met mijn broer(tje) en mijn lieve zoon. De Mini Mouse oortjes heb ik uiteraard in Disney zelf gekocht, dat maakte het Disney gevoel helemaal af. Als je me wilt volgen via Instagram, dan kan dat. Mijn gebruikersnaam is cissle. Zie ik jullie daar?

Vannacht was ik pas om 1 uur thuis na een rit van 6 uur(!). Vanochtend stond ik al vroeg op en ik heb niet meer kunnen slapen, omdat deze slimmerik gewoon nog moest werken. Het was best druk op mijn werk. Ik ben namelijk donderdag en vrijdag vrij, waardoor ik het mezelf enigszins verplicht om in drie dagen het werk voor vijf dagen te doen. Ik wil niet dat mijn collega’s mij moeten overnemen. Het probleem was dat mijn energielevel serieus op 0 stond vandaag. Vanavond had ik dan ook een heuse “ik doe echt letterlijk helemaal niks nu” avond. We hebben frietjes gegeten en daarna heb ik een dutje gedaan. Voor de rest heb ik een beetje gehangen en de hond uitgelaten. Ik lig nu lekker in mijn bed en ga zo slapen. Hopelijk voel ik me dan morgen wel weer topfit.

Welterusten!

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *