Dag 37. Zomer in oktober

Zaterdag is de enige dag waarop ik tijd heb om wat aan mijn huishouden te doen. Nou ja, de “grote” klussen dan. In de middag heb ik me dan ook voornamelijk bezig gehouden met de was opvouwen. Er lag een hele berg aan was op zolder. De kasten van Damian en mij waren helemaal leeg. Gelukkig zijn ze nu aangevuld. Hoera voor het niet meer hoeven zoeken naar sokken!

Soms ben ik te moe op zaterdag om wat te doen, gelukkig was dat vandaag niet het geval. Vanochtend stond ik rond half 10 op. Het is vandaag de enige dag, van deze week, dat ik niet gewekt werd door mijn super-irritante wekkers. Ik dronk een bakje koffie, liet Miesje uit en plofte vervolgens op de bank om een serie te kijken. Daarna begon mijn huishouddagje. Gelukkig heb ik nog wel eventjes van het weer kunnen genieten. Echt bizar, het is midden oktober en ik liep zowel in de middag als in de vroege avond met een t-shirt buiten. Ergens kan ik stiekem toch echt niet meer wachten op de herfst. De lente en de herfst zijn mijn favoriete seizoenen. Blijkbaar ben ik niet zo van de extremen. Ik ben geen fan van te koud of te warm.

Damian is in de middag met een vriend naar de stad gegaan om een spel voor de PlayStation te kopen en samen wat te eten. Ik heb me, naast het huishouden en Mies uitlaten, vandaag vooral bezig gehouden met Netflix. Inmiddels heb ik helaas de laatste aflevering van Maniac gezien. Het is een zo herkenbare serie als je zelf te maken hebt met een psychische stoornis. Ik vind het heel indrukwekkend dat een serie het leven met een psychische stoornis zo goed in beeld kan brengen. Ik weet niet of er een tweede seizoen komt, maar ik hoop het wel.

Nu ben ik een nogal gekke serie aan het kijken. De serie heet American Vandal. Het gaat over een jongen die beschuldigd wordt van vandalisme. Hij zou met graffiti piemels op de auto’s van docenten hebben gespoten. Het is een parodie op true crime documentaires. Het hilarische is dat ik dus dacht dat het serieus een documentaire was. Het kijkt in ieder geval lekker weg. Het is niet al te serieus en het maakt me soms aan het lachen. Daar is ook wat voor te zeggen. 😉

Morgen gaan de wekkers helaas wel weer af, want Damian heeft morgenochtend schietles. In de middag gaan we op bezoek bij oma. Voor de rest hoop ik nog een aflevering van American Vandal te kunnen kijken en in de avond wat te lezen. Gewoon nog eventjes genieten van het weekend dus. 💛

Positiviteit 🍀🖤

  • Vanochtend wakker geworden zonder het irritante geluid van wekkers
  • Begonnen met kijken van een nieuwe serie: American Vandal
  • De woonkamer opgeruimd en gepoetst
  • Eindelijk de berg was op zolder opgevouwen en opgeborgen in de kasten
  • Een selectie gemaakt van zomerkleding wat tijdelijk ergens anders opgeborgen kan worden
  • Twee lange wandelingen met Mies gemaakt: één waarbij training centraal stond en één waarbij mijn blije ei vrijheid blijheid kreeg
  • Haren gewassen
  • In midden oktober nog met een t-shirt buiten kunnen lopen
  • Pannenkoeken gegeten

Wat is er vandaag bij jullie goed gegaan/waar je energie uit hebt kunnen halen/waardoor je trots op jezelf kunt zijn? 😊

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *