Dag 28. Dierendag

Vandaag was het dierendag. Mooie dag om te gaan wandelen met Mies en mijn collega met haar lieve Tiago.

Het wandelen heeft me best goed gedaan. Ik voel me nog steeds niet helemaal pikobello, maar het lukt me wel ietsjes beter om te relativeren. Ik voel me zo fucked up omdat mijn hoofd vol zit met verdriet. En daarnaast gieren de hormonen door mijn lijf. Het lukt me dan effe niet om de extra dingetjes te handelen. Maar ook dat komt weer goed. De zon gaat vanzelf weer schijnen, ook voor mij.

Morgen is het gelukkig alweer vrijdag. Het is voor mij morgen een korte werkdag, want ik heb een afspraak bij de psycholoog. Ik wil aankaarten dat het niet zo lekker met me gaat, dat ik meer handvatten nodig heb om de dagen door te komen zonder helemaal stressed out te raken. Het is niet prettig om van ieder klein dingetje zo uit de focus te raken. Alles komt uiteindelijk goed, daar moet ik op leren vertrouwen.

Liefde,
Charissa
charissa@dewereldvancharissa.nl

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *