Dag 21. Toettoet gemaakt!

Vandaag ben ik weer “heerlijk” op mijn fiets naar het werk gegaan. Ik kan me niet voorstellen dat ik vorig jaar nog 36 kilometer per dag fietste, nu heb ik al moeite met het uitrijden van de eerste straat waar ik doorheen moet. Gelukkig is het fietsen weer eventjes niet meer noodzakelijk, want mijn auto is gemaakt. De kosten waren maar € 100,-. Ik heb me dus weer fijn zorgen lopen maken om helemaal niets. Story of my life…

Vandaag voel ik me nog steeds niet helemaal opperbest. Het leven voelt nog steeds loodzwaar, alsof het geen reet voorstelt. Ik haal er weinig vreugde uit. Ik weet dat dit weer zal gaan veranderen, maar op dit moment is het vooral doorbijten en hopen dat dit gevoel snel omslaat in iets meer positiviteit. Het voelt soms alsof ik niets doe om te herstellen. Wat ik ook doe, niets voelt als goed genoeg. Het voelt alsof mijn situatie uitzichtloos is. Inmiddels ben ik alweer 21 jaar depressief. Dat is meer dan de helft van mijn levensjaren. Ik ben opgenomen geweest en heb diverse therapieën gevolgd, maar niets lijkt genoeg. Ik lijk nooit volledig te kunnen functioneren zoals anderen. Mijn valkuil is om mijn geluk in een ander te vinden. Het komt vaak in me op dat ik gewoon een partner moet zoeken en dat alles dan veel makkelijker gaat. De realiteit is echter dat ik vaak mannen “uitkies” die me juist alleen maar naar beneden halen. Het laatste wat ik nu moet doen is zoeken naar een partner. Een ander kan me niet gelukkig maken, dat moet ik zelf doen.

Vandaag zijn we met het werk gaan lunchen bij een sjiek de friemel restaurant: de Moerstede in Bergen op Zoom. Het etentje was georganiseerd ter ere van het tienjarig bestaan van het bedrijf. Het eten was verrukkelijk! Niet iets waar ik samen met Damian heen zou gaan, maar voor een professioneel etentje is dit restaurant zeer geschikt.

Morgen is het alweer vrijdag. Gelukkig… morgen ga ik niets bijzonders doen. Werken, Mies uitlaten, eten, schoonmaken en hup mijn bedje in. Hopelijk brengt het weekend me weer wat ontspanning en goede moed.

Liefde,
Charissa
charissa@dewereldvancharissa.nl

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *