Dag 18. Buitenleven

Vannacht heb ik echt heel erg slecht geslapen weer. Dat is niet gek, aangezien ik gisterochtend pas om 11.30 uur mijn bed uit kwam gerold. Nu ben ik echter wel onwijs moe. Ik ben blij als ik in mijn bedje lig. 🖤

Vandaag heeft mijn leven vooral buiten plaatsgevonden. Vanochtend startte ik de dag met koffie en Netflix. Ik heb mijn woonkamer een beetje schoongemaakt, waar overigens niets meer van te merken is. Rond 11.30 uur ben ik Mies gaan uitlaten en sinds dat tijdstip ben ik vooral buiten geweest om folders te bezorgen en te wandelen met mijn lieve Mies. Vandaag had ik veel aanspraak op straat. Gelukkig vind ik het alleen maar gezellig om korte oppervlakkige gesprekken te voeren met alles en iedereen. Mijn voeten doen onwijs veel pijn, maar het buiten zijn en het bewegen heeft me goed gedaan. Ik voel me nog steeds oké. Ongelooflijk moe, dat dan weer wel, maar oké.

Morgen ben ik jarig. Wat een kutdag eigenlijk. Weer een verjaardag zonder mama en helaas de eerste zonder mijn lieve auntie. Het lukt me altijd om overal doorheen te banjeren, maar verjaardagen blijven moeilijk. Mijn moeder en tante waren er altijd, no matter what. Deze keer heb ik niemand uitgenodigd. Morgenochtend haal ik cupcakes op die een collega van me gemaakt heeft. In de middag breng ik deze naar opa en oma en zullen Damian en ik er vast ook eentje eten. Woensdag wil ik er twee naar pa en mijn stiefmoeder brengen. Morgen gaan Damian en ik ook samen uiteten om toch een beetje mijn verjaardag te vieren. Het is namelijk best bijzonder om het geluk te hebben om deze leeftijd te bereiken. Niet iedereen kan helaas hetzelfde zeggen.

Nu ga ik lekker slapen, voordat ik hier op de stoel in slaap val.

Liefde,
Charissa
charissa@dewereldvancharissa.nl

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *