Dag 15. De eerste twee weken bloggen

Ik blog inmiddels alweer twee weken iedere dag, das best knap! Het is bizar hoe snel gevoelens en gedachten kunnen veranderen. Twee weken geleden was ik nog intens verdrietig om alles wat er is gebeurd en het onrecht wat ik iemand anders heb aangedaan. Inmiddels zijn die negatieve gedachten/gevoelens weg en voel ik me een stuk beter. Het lukt me steeds beter om niet langer mensen dichtbij te laten die het slechtste in mij naar boven halen. Ik ga met mensen om die mij gelukkig maken en doe dingen waar ik blij van word.

Vandaag was ik vooral heel erg moe op mijn werk, omdat ik maar enkele uurtjes had geslapen. In de avond ben ik gezellig met collega’s uiteten gegaan bij ’t Zusje in Bergen op Zoom. Hier is het altijd bomvol en het is echt een hype om er hier te gaan. Ik vond het eten op zich wel lekker maar niet heel erg bijzonder. Anderzijds was het wel echt heel erg gezellig met mijn collega’s. Ik heb echt ongelooflijk gelachen. Het is altijd heerlijk om met deze dames op pad te zijn.

Het is nu ook best wel een beetje later dan gepland en ik duik zo mijn bedje in. Morgen ga ik mijn huis poetsen, want het is echt een bende omdat ik de afgelopen dagen niet heb gepoetst. Ook ga ik de tijd nemen om mijn playlist uit te breiden. De rest van de dag zal bestaan uit Netflix, wandelen en lezen. Een heerlijke relaxdag, wat kijk ik daar naar uit! Gelukkig heb ik een lang weekend van vier dagen. Heerlijk!

Liefde,
Charissa
charissa@dewereldvancharissa.nl

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *