Chinees en drankjes

Vandaag was ik niet zo moe als voorgaande dagen, maar de motivatie op mijn werk ontbrak nog best wel een beetje. Het gaat gelukkig wel iedere dag een beetje beter, dus ik hoop dat ik morgen met keiveel motivatie aan mijn dag kan beginnen. Het helpt in ieder geval mee dat het morgen weer een heerlijk frisse dag wordt.

Na het werk ben ik bij een oud-collega een hapje gaan eten. We hebben heerlijk Chinees gegeten. Goh, wat was dat lang geleden! Daarna zijn we een drankje gaan doen bij een tentje aan het water, samen met nog een oud-collega. Altijd als ik met hen samen ben, dan vraag ik me af waarom ik vorig jaar de keuze maakte om het bedrijf waarbij ik samen met hen werkte te verlaten. Achteraf gezien was deze plek helemaal niet verkeerd, al is het achteraf altijd makkelijker praten. Je kunt wel spijt hebben van bepaalde keuzes die je in het leven maakt, maar uiteindelijk voelde het toen als de juiste keuze. Het is denk ik belangrijk dat ik dankbaar ben voor het leven wat ik nu heb, alles wat ik het afgelopen jaar heb geleerd. Hoe moeilijk het soms ook was.

Vandaag hebben mijn zoon en ik gehoord dat hij zijn eerste baantje heeft, namelijk een krantenwijk. Hartstikke leuk natuurlijk. Wij gaan de krantenwijk samen lopen, dat is een stuk leuker voor hem en bovendien kan Miesje dan lekker mee en is het een echt gezinsuitje. Ik vind het belangrijk dat Damian leert om te werken voor zijn centjes, dat is iets wat ik nooit heb geleerd toen ik jonger was.

De depressie lijkt helaas wel steeds vaker een beetje op de voorgrond te treden. Het leven voelt nu bijvoorbeeld best zwaar. Ik merk dat ik een hogere mate van stress voel dan wat eigenlijk gezond voor me is. Het is dan ook maar goed dat ik morgen een rustdag inlas en even geen sociale activiteiten heb ingepland. Morgen ga ik gewoon weer eventjes de dagelijkse shit doen. Eventjes pas op de plaats. Nu ga ik slapen. Hopelijk lukt het me beter om in slaap te vallen dan gisteren.

Welterusten.

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *