Another Instagram-dag

Proud as fuck, want ik heb me weer niet verslapen. Je kunt maar ergens trots op zijn toch…

Vanochtend had ik eerst een gesprek met de POH-GGZ. Het komt er op neer dat het eigenlijk best goed met me gaat. Ik weet wat ik moet doen om te voorkomen dat ik weer afglijd naar een zware depressie. Mijn agenda is vrij volgepland, vooral met leuke dingen. Dit lijkt op een of ander manier toch ontspannend voor me te werken. Het lukt me inmiddels ook beter om negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Ook lijkt het me steeds beter te lukken om snel te signaleren wanneer mensen niet oké voor me zijn en lukt het me ook nog eens om deze mensen dan los te laten. Voor nu een schouderklopje voor mij.

Het was vandaag redelijk druk op mijn werk, daardoor ben ik de hele dag lekker bezig geweest. In de avond ben ik niet naar het strand gegaan, maar heb ik een wandeling gemaakt met Miesje en een collega én haar te schattige hondje. Miesje heeft heerlijk in het water gezwommen en heeft zich flink kunnen uitleven. Je zou denken dat ze nu dan ook flink moe is, maar daar is dan weer geen sprake van. Mijn Miesje heeft energie voor tien.

Gisteren verkondigde ik natuurlijk dat woensdag mijn vaste Instagram-dag is. Als je zo’n aankondiging doet, dan is het uiteraard tijd om het roer om te gooien. Vandaag dacht ik: “laat ik eens gek doen, ik plaats gewoon ook vandaag een foto”. Het is onderstaande foto geworden. Hier heb ik een t-shirt van alweer H&M aan. Wat zou mijn favoriete winkel toch zijn?

Het staat jullie uiteraard nog steeds vrij om mij te volgen. Mijn gebruikersnaam is: cissle.

Morgen is de laatste werkdag, daarna is het weekend. Yay! Na het werk ga ik morgen even de stad in om een korte broek en parfum te scoren. Ook ga ik even langs de Action voor beddengoed. Daarna ga ik als een gek poetsen, want later op de avond heb ik een date. Deze keer met een man die ik al heel wat maandjes ken en waar ik een heel goede klik mee heb. Als single verken ik de “markt” behoorlijk goed. Don’t judge me. De kans is groot dat er morgen geen blog geplaatst wordt. Het wordt namelijk altijd heel erg laat met deze man.

Overmorgen word ik vast veel te laat wakker en ga ik daarna even naar de coffeeshop in Goes om vervolgens met mijn dikke billen op het strand te belanden. Ik rook heel zelden weleens een jointje in het weekend. Het helpt me om mijn hoofd te legen.

Nu ga ik nog even kort mediteren en daarna lekker slapen, zodat ik morgen weer op tijd wakker word.

Welterusten.

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *