Another Instagram-dag

Vandaag heb ik niet heel veel uitgespookt. De vermoeidheid door het wilde weekend is nog niet geheel overwonnen. Mijn energielevel is nog steeds lager dan gemiddeld. Dat is het nadeel van een dertig-plusser zijn, het is niet meer zo makkelijk om slaap “in te halen”. Vanochtend sliep ik zo door mijn wekker heen dat de benedenbuurvrouw klagend aan mijn voordeur stond, oeps!

Mijn dag bestond uit een best drukke werkdag, waarbij ik wederom niet al mijn werk af heb gekregen. Morgen is mijn laatste dag voordat mijn weekend begint, dus hopelijk lukt het me morgen wel om deze week af te ronden. In de avond heb ik gepoetst, met de hond gelopen, een douche gepakt en heeft mijn lieve zoon voor ons gekookt. Wat een schat van een kind heb ik ook. Iedere dinsdag kookt hij voor ons. Het was een rustige avond. Er zullen de aankomende weken wel meer rustige dagen zijn, want Euro Disney heeft me behoorlijk arm gemaakt. Ik moet dus (nu al) onwijs op mijn budget gaan letten. Het is soms niet makkelijk als alleenstaande moeder.

De avond heb ik afgesloten met het bekijken van de laatste aflevering van Luke Cage. Zoals ik eerder al aan heb gegeven, vind ik het tweede seizoen veel minder leuk dan het eerste seizoen. Eerlijk gezegd verveelde dit seizoen mij een beetje. Ik kon er niet echt mijn focus bij houden. Het is, vanwege mijn ADHD, al best lastig om de focus op een serie te behouden. Maar als ik een serie echt niet leuk vind, dan word ik steeds afgeleid. Vooral door mijn telefoon. Ik zou Luke Cage dan ook niet aanraden om te kijken, er zijn veel leukere series te vinden op Netflix.

Het lijkt er op dat ik deze week ook weer veel te overactief ben op Instagram. Ik vind Instagram dan ook wel het allerleukste social media platform. Het is voor mij onduidelijk waarom. Het is niet zo dat ik echt actief op zoek ben naar andere accounts om te volgen. Ik vind het vooral leuk om onbeschaamd veel foto’s met mijn volgers te delen. Foto’s zijn heel belangrijk voor mij. Het is voor mij meer dan een foto alleen. Het bekijken van een foto kan me oprecht heel gelukkig en aan het lachen maken.

Vandaag heb ik weer een foto van mijn weekend in Euro Disney gepost. Deze keer een foto van mijn zoon en mij in het studios park. Ik vind deze foto één van de leukste foto’s die er dit weekend van ons gemaakt is.

Wil je meer foto’s zien die ik geplaatst heb? Dat kan door mij te volgen via de gebruikersnaam: cissle.

Morgen zal mijn dag vooral bestaan uit werken, gelukkig wel de laatste werkdag van deze week. In de avond ga ik nog eventjes aan de poets en doe ik het voor de rest rustig aan. Het wordt weer, hoe verrassend (uhum), een te warme dag om heel actief te zijn. Nu ga ik zo weer slapen. De laatste dagen gaat mediteren niet zo heel goed en eerlijk gezegd ben ik nu ook echt veel te moe. Hopelijk kan ik het vanaf morgen weer goed oppakken. Ik wens jullie in ieder geval een fijne nachtrust toe.

Welterusten.

No votes yet.
Please wait...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *