About Charissa

Aangenaam. Mijn naam is Charissa. Ik ben 32 jaar jong.

Steeds start ik deze blog om vervolgens alle berichten weer te verwijderen. Waarom? Omdat steeds als ik denk dat ik niet nóg dieper kan zinken, er weer iets gebeurt wat mij zo onwijs veel pijn doet dat alles om mij heen zwart wordt. Ik ben dan niet meer in staat om te schrijven en te geloven dat de eerder positief ingestelde berichten vanuit mijn handen geschreven zijn. Ik word steeds zieker in plaats van beter. De depressie wordt steeds heftiger. Mijn wereld wordt steeds donkerder.

Momenteel bevind ik me in een nieuw dieptepunt. Ik trek dit leven niet meer. Ik wil dit leven niet meer. Ik wil, net zoals anderen, het geluk vinden. Ik wil van mezelf houden, niet langer worden overvallen door het zwarte monster. Ik verdien meer dan het leven wat ik nu heb. Het leven valt me nu zwaar, ben vooral aan het overleven. Iedere keer opnieuw een nieuwe strijd moeten leveren is uitputtend en zwaar.

Heel veel van de dingen die er misgaan in mijn leven worden veroorzaakt door wie ik ben. Ik heb een borderline persoonlijkheidsstoornis en PTSS. Ik zal intensieve EMDR therapie krijgen om PTSS te genezen. Ik ben intelligent, maar doe tegelijkertijd onwijs veel zelfdestructieve dingen, uit een gebrek aan eigenwaarde en zelfrespect. Het is tijd dat dit verandert. Het is tijd dat ik verander. De komende tijd zal ik mensen uit mijn leven schrappen die mijn leven moeilijker maken. Ik zal meer aandacht geven aan de mensen die er voor mij zijn, ondanks mijn “gestoorde en zelfdestructieve” karaktereigenschappen. Ik ga me richten op al het positieve in mijn leven in plaats van te veel focus op alles wat in duigen valt.

2018 is tot nu toe een verschrikkelijk jaar geweest, eentje die ik snel achter me probeer te laten. Minstens een jaar lang neem ik jullie dagelijks mee in mijn reis naar een gelukkiger leven. Niets meer of minder dan de rauwe werkelijkheid zal ik schrijven, ook als het even niet zo lekker met me gaat. Ik hoop over een jaar vooral heel veel verbetering op te merken als ik de berichten doorneem. Wens me succes!

Liefde,

Charissa
charissa@dewereldvancharissa.nl

Rating: 5.0. From 2 votes.
Please wait...