About Charissa

Aangenaam. Mijn naam is Charissa. Ik ben 31 jaar jong.

Laat ik meteen met de deur in huis vallen, mijn leven is rumoerig en soms een beetje fucked up. Inmiddels heb ik de diagnose ernstige secundaire depressie op mijn voorhoofd gelabeld gekregen. Secundair houdt in dat mijn leven mij te veel is geworden. Mijn eigenwijze hoofd is het daar tot op de dag van vandaag helemaal niet mee eens. Ik blijf doen wat ik altijd deed, gewoon omdat ik het vertik om de regels van mijn depressie te volgen.

Drie jaar geleden ben ik mijn moeder verloren aan een hersentumor. Zij was de tweede dochter van mijn grootouders die is overleden vóórdat mijn opa en oma zelf hun rust hebben gevonden. Je denkt dat het leven bepaalde regels volgt. Je denkt dat het leven eerlijk is. Dream on. Ongeveer een maand geleden heeft mijn familie te horen gekregen dat ook mijn tante niet wordt overgeslagen. Zij heeft longkanker stadium 4 met uitzaaiingen. Het gevecht begint opnieuw. Mijn tante voelt als een zus, negen jaar ouder maar dan ik. We hebben lief en leed met elkaar gedeeld, we hebben de pijn van het verlies van mijn moeder samen gedragen. It’s just not fair.

Door dat nieuws ben ik volledig neergeslagen. Ik ben het veld uitgeslagen. Voortdurend loop ik met een witte vlag rond te banjeren. “Ik geef me over, ik geef me over. Kappen nou”! Het duurt nog maanden totdat ik therapie krijg. Tot die tijd moet ik het met mezelf doen. Deze blog neemt jullie mee in mijn gevecht. Een gevecht wat al veel te lang duurt. Een gevecht waarvan ik niet weet of ik het ga winnen. Maar het neemt jullie ook mee naar alle gekkigheid op een stokje.

Anyway, have fun while reading this and remember.. don’t take life too seriously.

charissa@dewereldvancharissa.nl

Rating: 5.0. From 2 votes.
Please wait...