About Charissa

Aangenaam. Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn kleine & persoonlijke omgeving in de world wide web. Ik ben niet nieuw in het bloggerswereldje. Ooit was ik een fanatieke blogger die dagelijks van alles op haar blog pleurde. Helaas stonden mijn schrijfsels altijd in het teken van de keiharde klappen van het leven. Een hoop negatieve shit wat ik nu langzaamaan achter me probeer te laten.

In november heb ik de eerste stap in de goede richting gezet door een energie zuigende relatie te beëindigen. Het duurde nog eventjes voordat ik de moed had om eens echt aan mijn eigen geluk te gaan werken. Het deprimerende gevoel, wat altijd als een wolk om mij heen hangt, gaat echt niet weg als ik op mijn luie reet blijf zitten. Het was tijd voor een verandering! En een grote ook. 

Dus hier ben ik dan. Mijn naam is Charissa, dertig jaar, en ik ben moeder van het leukste jongetje van de wereld. Hij is twaalf jaar en gaat na de zomervakantie een nieuwe uitdaging aan bij het middelbaar onderwijs. Ik houd van wandelen, fietsen (als het goed weer is), koken, creabea uithangen en uiteraard tijd doorbrengen met de belangrijke mensen in mijn leven (lees: familie en vrienden). Het aankomende jaar ben ik niet van plan om mijn single leven op te geven – of hij moet wel héél erg speciaal zijn!

Het aankomend jaar ga ik keihard knallen om de depri-wolk weg te jagen. Ik heb hiervoor een plan opgesteld wat eigenlijk best wel simpel is: meer doen wat mij blij maakt en zo ver mogelijk uit de buurt blijven van mensen die mij verdrietig maken. Dat kan haast niet mis gaan, toch?! 

Happiness is het allerbelangrijkste thema van deze blog. Iedere week zal er hier een persoonlijk artikel geplaatst worden op zondag om 19:00 uur.

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact met mij op te nemen via het volgende e-mailadres: charissa@dewereldvancharissa.nl

Veel leesplezier!

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...